Délvidéki Szemle - X. évfolyam 2. szám

Rendezvények
Gutta cavat lapidem - Az esőcsepp kivájja a követ - Könyvbemutató
2016.04.19
2016. április 28-án 17 órától a Szegedi Akadémiai Bizottság Székházában kerül sor a Gutta cavat lapidem - Hallgatói tanulmányok a neveléstörténet tárgyköréből című kötet bemutatására.
 

A könyvben hét tehetséges fiatal kapott teret, hogy bemutatkozzon a kutatási területéhez kapcsolódó tanulmánnyal. A kötet szerzői Kiss Nikolett, Szabó Dóra Éva, Rák Ágnes, Takács Ildikó, Nagy Mariann és Pákozdi Enikő az SZTE JGYPK szociálpedagógia szakos hallgatói, a Kiss Áron Neveléstörténeti Tehetségműhely tagjai, valamint Vincze János Farkas az SZTE BTK történelem szakos hallgatója.
A kötetet lektorálta dr. Döbör András és dr. Miklós Péter történészek, valamint dr. Nóbik Attila neveléstörténész. Az Előszót Fáyné dr. Dombi Alice tanszékvezető főiskolai tanár készítette el.
A könyv megjelenését az SZTE JGYPK Alkalmazott Pedagógia és Pszichológia Tanszék és az SZTE JGYPK Szakképzési, Továbbképzési és Távoktatási Központ támogatta, a kötet kiadója a Délvidék Kutató Központ, technikai szerkesztő Veres Ildikó.
A kötetet szerkesztette, és a Kiss Áron Neveléstörténeti Tehetségműhely tagjait mentorálta: Fizel Natasa neveléstörténész.
Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várunk a könyvbemutatóra! 
 
Foto: postcards.hungaricana.hu
További információ: http://www.fizelnatasa.hu/gutta-cavat-lapidem-az-esocsepp-kivajja-kovet-konyvbemutato

VisszaVissza

Ugrás a lap tetejére